nlenfrdees

Rob Kivit

1 minute reading time (235 words)

Nationaal Park de Hoge Veluwe

IMG_0013

Een weekend er tussenuit naar de Hoge Veluwe. Een hotel geboekt midden in de bossen niet ver van het Nationaal Park de Hoge Veluwe. De volgende dag in eerste instantie met de fiets en later op de dag met de auto het park de bossen in op zoek naar herten en wilde zwijnen en werden daarin niet teleurgesteld want niet ver van de ingang van het Park de Hoge Veluwe bij Hoenderloo stond een groep van wel 10-groep fotograven te wachten op iets moois wat waarschijnlijk nog moest komen. Auto aan de kant dus en warempel, niet veel later kwam de gehele familie everzwijn het bos uitlopen de open vlakte op. Erg leuk om te zien maar wat jammer toch dat ik mijn 300-800 sigma thuis had gelaten dus moest het doen met mijn 100-400 mm maar voor overzichtsfoto's op zo'n grote afstand was het prima te doen.

Wilde zwijnen en herten spotten in Nationaal Park de Hoge Veluwe

Na een tijdje daar te zijn gebleven zijn we doorgereden op zoek naar herten. Meestal laten deze dieren zich tegen het einde van de middag vaker zien dan overdag en ja hoor we hadden weer geluk. Aan de rand van een aantal bomen stonden zeker een stuk of 13 herten lekker te grazen. Ook hiervan een serie overzicht-foto's genomen. Al met al een leuke paar dagen meegemaakt in de prachtige omgeving van de Hoge Veluwe, zeker voor herhaling vatbaar.


You must login to post a comment.
Log in with ( Sign Up ? )
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Fotohut HBN4
Vogelhut Espelo

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://robkivit-natuurfotografie.nl/

Kalender

Wait a minute, while we are rendering the calendar

123tuinposter.nl: een tuinposter in elk mogelijk formaat

Copyright @ 2013-2021 robkivit-natuurfotografie.nl. All rights reserved.

We have 99 guests and no members online