Rob Kivit Natuurfotografie - Birds & Wildlife Photography

Font size: +
1 minute reading time (203 words)

Zeehond in de Kwade Hoek

4B028A0F-1A5E-4F52-89B8-CBD328E8133E

Afgelopen zaterdag even een wandeling gemaakt in de Kwade Hoek. Een prachtig uitgestrekt natuurgebied op Goeree-Overflakkee Zuid Holland. Ik ben er al een aantal keer eerder geweest maar de leukste periode om te gaan is toch wel rond deze tijd; herfst/winter dus. Het was koud, winderig en veel plassen dus warme kleding en laarzen is echt aan te bevelen. 

by Rob Kivit

We hebben toch aardig wat leuks gezien zoals drieteenstrandlopers, kokmeeuw, aalscholvers, scholeksters, bonte strandlopers, heel veel groenlingen, vinken, putter, lepelaar en zelfs een zeehond die even zijn kop boven water stak. 

Helaas niet van alle vogels een foto kunnen maken maar voor een frisse neus en een paar uurtjes ertussenuit was het zeker geslaagd te noemen. Er zijn daar ook velduilen aanwezig alleen was het de andere kant op, mooie uitdaging voor de volgende keer! 


a
FOTOHUTTEN
Klik hier voor het bekijken van alle door mij bezochte fotohutten. Naast een link naar de website van de verhuurder, heb ik geprobeerd iedere hut te voorzien van een globale hutbeschrijving en een overzicht van alle voor de hut waargenomen vogels en dieren.
Lees meer
This image for Image Layouts addon
OP PAD
FOTOLOCATIES
Klik hier voor het bekijken van alle idoor mij bezochte fotolocaties. Het gaat hierbij veelal om het struinen door bossen, over stranden, dijken etc. maar ook op locaties vanuit waarneming.nl. Van iedere locatie heb ik geprobeerd een blog te samen te stellen.
Lees meer
This image for Image Layouts addon
FOTOTRIPS
IMPRESSIES
Klik hier voor het bekijken van alle in de loop der tijd door mij gemaakte fototrips. Van alle nieuwe bestemmingen waar ik geinteresseerd in ben heb ik voorafgaand aan de reis geprobeerd een impressie samen te stellen van wat er in dat land allemaal te zien en te beleven is.
Lees meer

Location (Map)

Blauwe Kiekendief in de Kwade Hoek
Merel liet zich veelvuldig voor de hut zien (GV2)

Related Posts