Rob Kivit Natuurfotografie - Birds & Wildlife Photography

Font size: +
2 minutes reading time (347 words)

Veel sijsje voor de hut bij Vogelhut Drunen

7C01B0B4-2CA6-49F9-92E4-FBA7F121889F

Deze keer weer eens een bezoekje aan fotohut Drunen gebracht. Inmiddels alweer de zesde keer geloof ik 😃 Het blijft leuk en interessant om iedere keer die fotogenieke eekhoorntjes maar ook de vogels eens een keer anders dan anders vast te leggen. Het was een koude maar wel zonovergoten dag. Gelukkig bracht het kacheltje in de hut uitkomst waardoor we er toch lekker bijzaten.

by Rob Kivit

Havik hoog in de bomen
maar helaas niet voor de hut geland


Deze keer weer eens een bezoekje aan fotohut Drunen gebracht. Inmiddels alweer de zesde keer geloof ik 😃 Het blijft leuk en interessant om iedere keer die fotogenieke eekhoorntjes maar ook de vogels eens een keer anders dan anders vast te leggen. 

Het was een koude maar wel zonovergoten dag. Gelukkig bracht het kacheltje in de hut uitkomst waardoor we er toch lekker bijzaten. Deze hut staat voornamelijk bekend om de eekhoorntjes en we werden daarin inderdaad niet echt teleurgesteld. 

Naast het reguliere spul lieten daarnaast ook de sijsjes, puttertjes, vlaamse gaaien en appelvink zich veelvuldig zien. Ook de middelste bonte specht liet zich even zien. Erg leuk om de puttertjes weer eens te zien, dat was weer erg lang geleden. 

Op afstand hoog in een boom keek een havik (volgens mij) aandachtig naar het vogel spektakel wat zich beneden allemaal voor de hut afspeelde maar hij is helaas niet voor de hut verschenen. Wel heb ik er nog een vage foto van kunnen maken. 

Samenvattend was het weer een leuke dag waarin ik nog leuke foto's heb kunnen maken.  


This image for Image Layouts addon
MEER FOTOHUTTEN
Klik hier voor het bekijken van alle door mij bezochte fotohutten. Naast een link naar de website van de verhuurder, heb ik geprobeerd iedere hut te voorzien van een globale hutbeschrijving en een overzicht van alle voor de hut waargenomen vogels en dieren.
Lees meer
This image for Image Layouts addon
OP PAD
FOTOLOCATIES
Klik hier voor het bekijken van alle idoor mij bezochte fotolocaties. Het gaat hierbij veelal om het struinen door bossen, over stranden, dijken etc. maar ook op locaties vanuit waarneming.nl. Van iedere locatie heb ik geprobeerd een blog te samen te stellen.
Lees meer
This image for Image Layouts addon
FOTOTRIPS
IMPRESSIES
Klik hier voor het bekijken van alle in de loop der tijd door mij gemaakte fototrips. Van alle nieuwe bestemmingen waar ik geinteresseerd in ben heb ik voorafgaand aan de reis geprobeerd een impressie samen te stellen van wat er in dat land allemaal te zien en te beleven is.
Lees meer
You must login to post a comment.
Log in with ( Sign Up ? )
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Location (Map)

Photo Of The Day By Gary Fua
Photo Of The Day By Ryan Cairl

Related Posts