Rob Kivit Natuurfotografie - Birds & Wildlife Photography

Font size: +
1 minute reading time (230 words)
Featured

Veel eekhoorntjes bij fotohut Maasduinen

25C097AC-60F4-4CF7-96EE-44D2AB174758

Was weer even geleden dat ik naar deze mooie hut ben geweest. Bij de eerste twee vorige bezoekjes hadden we de groene spechten de zwarte specht kunnen fotograferen maar de laatste tijd schijnt volgens het logboek in de hut de groene specht helaas wat minder frequent aanwezig te zijn. We hebben de groene specht wel gehoord maar hij is helaas niet voor de hut geweest. Bestjammer maar wel is de sperwer een paar keer kort voor de hut geweest en hebben we de gehele dag mogen genieten van de fotogenieke eekhoorntjes. Daarnaast lieten ook de appelvink, lijster, boomkruiper, Vlaamse gaai, Zwartkop en de meer reguliere soorten zich voor hut zien. We hebben helaas niet gezien wat we hoopten te zien maar desondanks weer een leuke fotodag gehad. 

by Rob Kivit

Ook de sperwer
liet zich even zien


Write comments...
You are a guest ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

This image for Image Layouts addon
MEER FOTOHUTTEN

Klik hier voor het bekijken van alle door mij bezochte fotohutten. Naast een link naar de website van de verhuurder, heb ik geprobeerd iedere hut te voorzien van een globale hutbeschrijving en een overzicht van alle voor de hut waargenomen vogels en dieren.

Lees meer
This image for Image Layouts addon
OP PAD
FOTOLOCATIES

Klik hier voor het bekijken van alle idoor mij bezochte fotolocaties. Het gaat hierbij veelal om het struinen door bossen, over stranden, dijken etc. maar ook op locaties vanuit waarneming.nl. Van iedere locatie heb ik geprobeerd een blog te samen te stellen.

Lees meer
This image for Image Layouts addon
FOTOTRIPS
IMPRESSIES

Klik hier voor het bekijken van alle in de loop der tijd door mij gemaakte fototrips. Van alle nieuwe bestemmingen waar ik geinteresseerd in ben heb ik voorafgaand aan de reis geprobeerd een impressie samen te stellen van wat er in dat land allemaal te zien en te beleven is.

Lees meer

Location (Map)

Photos of the Week: May Day, Campus Protests, Snak...
Photos of the Week: Wheelbarrow Race, Count Binfac...

Related Posts