Rob Kivit Natuurfotografie - Birds & Wildlife Photography

Font size: +
1 minute reading time (177 words)

Torenvalkjes bij Fotohut Weidevogelhuijs (VWV)

683B27B8-F624-4E25-BE1B-38BED44F89DC

Vandaag naar fotohut Vogelhuijs geweest in Alblasserwaard. Nette hut midden in een weiland. Het was mooi weer en het licht was helemaal goed dus we konden mooie actiefoto's maken. De witte kwikstaart liet zich al snel zien, niet veel later gevolgd door de spreeuw. Ook lieten zich totaal 4 torenvalken zien. Erg leuk om die vogels te fotograferen. De bruine kiekendief hebben we diverse keren zien overvliegen maar helaas niet op setting voor de hut geland. Na 12:00 werd het weer akelig rustig. In verband met verplichtingen thuis rond 14:30 spullen ingepakt en naar huis gegaan. Het is een leuke hut en kom er zeker nog een keer terug alleen dan in periode april tm juni.

by Rob Kivit

Naast de torenvalkjes lieten de ekster en spreeuw zich ook regelmatig zienWrite comments...
You are a guest ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

This image for Image Layouts addon
MEER FOTOHUTTEN

Klik hier voor het bekijken van alle door mij bezochte fotohutten. Naast een link naar de website van de verhuurder, heb ik geprobeerd iedere hut te voorzien van een globale hutbeschrijving en een overzicht van alle voor de hut waargenomen vogels en dieren.

Lees meer
This image for Image Layouts addon
OP PAD
FOTOLOCATIES

Klik hier voor het bekijken van alle idoor mij bezochte fotolocaties. Het gaat hierbij veelal om het struinen door bossen, over stranden, dijken etc. maar ook op locaties vanuit waarneming.nl. Van iedere locatie heb ik geprobeerd een blog te samen te stellen.

Lees meer
This image for Image Layouts addon
FOTOTRIPS
IMPRESSIES

Klik hier voor het bekijken van alle in de loop der tijd door mij gemaakte fototrips. Van alle nieuwe bestemmingen waar ik geinteresseerd in ben heb ik voorafgaand aan de reis geprobeerd een impressie samen te stellen van wat er in dat land allemaal te zien en te beleven is.

Lees meer

Fotohut Weidevogelhuijs Alblasserwaard
Griel (Stone curlew)

Related Posts