Rob Kivit Natuurfotografie - Birds & Wildlife Photography

Font size: +
1 minute reading time (178 words)

Sperwer bij HBN5

A7450E06-E450-46E1-AFE4-5D1452E2B907

Deze keer naar hut HBN5 van Han Bouwmeester. Ruime verbouwde container en van alle gemakken voorzien. Je fotografeert door spiegelhut vanuit een half ingegraven hut zodat je de vogels voor de hut mooi vanaf ooghoogte kan fotograferen. Na alle spullen te hebben geïnstalleerd kon het wachten beginnen. Al snel lieten de reguliere soorten zich zien maar daarna bleef het lang stil voor de hut.Over de gehele dag genomen hebben een zwartkop, matkop, fitis, roodborstje, koolmees, gaai, kuifmees gezien. Tegen het einde van de middag kwam ook nog een sperwer even badderen in de vijver voer de hut. Over de gehele dag was het best rustig maar toch nog leuke foto's kunnen schieten. 

by Rob Kivit

De koolmees ging even mooi
voor de hut zitten badderenWrite comments...
You are a guest ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

This image for Image Layouts addon
MEER FOTOHUTTEN

Klik hier voor het bekijken van alle door mij bezochte fotohutten. Naast een link naar de website van de verhuurder, heb ik geprobeerd iedere hut te voorzien van een globale hutbeschrijving en een overzicht van alle voor de hut waargenomen vogels en dieren.

Lees meer
This image for Image Layouts addon
OP PAD
FOTOLOCATIES

Klik hier voor het bekijken van alle idoor mij bezochte fotolocaties. Het gaat hierbij veelal om het struinen door bossen, over stranden, dijken etc. maar ook op locaties vanuit waarneming.nl. Van iedere locatie heb ik geprobeerd een blog te samen te stellen.

Lees meer
This image for Image Layouts addon
FOTOTRIPS
IMPRESSIES

Klik hier voor het bekijken van alle in de loop der tijd door mij gemaakte fototrips. Van alle nieuwe bestemmingen waar ik geinteresseerd in ben heb ik voorafgaand aan de reis geprobeerd een impressie samen te stellen van wat er in dat land allemaal te zien en te beleven is.

Lees meer

Location (Map)

Trektellen
Fotohut Weidevogelhuijs Alblasserwaard

Related Posts