Rob Kivit Natuurfotografie - Birds & Wildlife Photography

Font size: +
1 minute reading time (154 words)

Middelste bonte specht en meer bij fotohut Lichtenberg

rlk_F9BDE245-FBFF-46E7-A0C7-E9FCDDF79CF1-Lichtenberg--

Het was weer tijdje terug dat ik een camera in mijn handen heb gehad dus was wel leuk om weer een fotohut te bezoeken. Deze keer naar fotohut Lichtenberg van Arjan troost geweest. Het was een korte fotodag geweest, rond 08:30 waren we ter plekken en rond 14:30 werd het te donker om fatsoenlijke foto's te maken. Maar gelukkig tussendoor toch nog leuke foto's kunnen maken. Zo was de eekhoorn veelvuldig op de set aanwezig. Naast de reguliere soorten waren ook de middelste bonte specht, glanskop, boomkruiper, vlaamse gaai en kuifmees regelmatig aanwezig. Het was weliswaar een kort dagje maar wel een gezellig dagje geweest.Enter your quote here...

by Rob Kivit

De eekhoorn, gaai en kuifmees lieten zich
veelvuldig voor de hut zien


Write comments...
You are a guest ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

This image for Image Layouts addon
MEER FOTOHUTTEN

Klik hier voor het bekijken van alle door mij bezochte fotohutten. Naast een link naar de website van de verhuurder, heb ik geprobeerd iedere hut te voorzien van een globale hutbeschrijving en een overzicht van alle voor de hut waargenomen vogels en dieren.

Lees meer
This image for Image Layouts addon
OP PAD
FOTOLOCATIES

Klik hier voor het bekijken van alle idoor mij bezochte fotolocaties. Het gaat hierbij veelal om het struinen door bossen, over stranden, dijken etc. maar ook op locaties vanuit waarneming.nl. Van iedere locatie heb ik geprobeerd een blog te samen te stellen.

Lees meer
This image for Image Layouts addon
FOTOTRIPS
IMPRESSIES

Klik hier voor het bekijken van alle in de loop der tijd door mij gemaakte fototrips. Van alle nieuwe bestemmingen waar ik geinteresseerd in ben heb ik voorafgaand aan de reis geprobeerd een impressie samen te stellen van wat er in dat land allemaal te zien en te beleven is.

Lees meer

Winners of the Red Bull Illume Photo Contest 2023 ...
Hopeful Images From 2023 (30 photos)

Related Posts