Rob Kivit Natuurfotografie - Birds & Wildlife Photography

Font size: +
1 minute reading time (174 words)

Het was weer gezellig druk bij fotohut Sallandse Heuvelrug

F3E60FEE-BC8C-43DD-B7CA-26EF5DC955D4

Deze keer een bezoekje gebracht aan fotohut de Sallandse Heuvelrug. Het was een prachtig mooie dag met weinig wind en veel zon, misschien een beetje te warm maar grote kans dat de vogeltjes vaker naar de drinkpoel kwamen. En niets was minder waar. Het was een komen en gaan van verschillende soorten vogels. Vaak ook met jonkies zoals de appelvink, grote bonte specht en gaai. Mooi om te zien wanneer de ouders het gebedel van de jonkies echt zat zijn. Onderstaand een aantal foto's die ik heb kunnen vastleggen.

by Rob Kivit

Ook de gekraagde roodstaart liet zich regelmatig zien


a
This image for Image Layouts addon
MEER FOTOHUTTEN

Klik hier voor het bekijken van alle door mij bezochte fotohutten. Naast een link naar de website van de verhuurder, heb ik geprobeerd iedere hut te voorzien van een globale hutbeschrijving en een overzicht van alle voor de hut waargenomen vogels en dieren.

Lees meer
This image for Image Layouts addon
OP PAD
FOTOLOCATIES

Klik hier voor het bekijken van alle idoor mij bezochte fotolocaties. Het gaat hierbij veelal om het struinen door bossen, over stranden, dijken etc. maar ook op locaties vanuit waarneming.nl. Van iedere locatie heb ik geprobeerd een blog te samen te stellen.

Lees meer
This image for Image Layouts addon
FOTOTRIPS
IMPRESSIES

Klik hier voor het bekijken van alle in de loop der tijd door mij gemaakte fototrips. Van alle nieuwe bestemmingen waar ik geinteresseerd in ben heb ik voorafgaand aan de reis geprobeerd een impressie samen te stellen van wat er in dat land allemaal te zien en te beleven is.

Lees meer

Write comments...
You are a guest ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Genetkat (Genet)
Jagende blauwe reiger vangt kikker (Fotohut Drunen...

Related Posts