Rob Kivit Natuurfotografie - Birds & Wildlife Photography

Font size: +
2 minutes reading time (303 words)

Het was gezellig druk met Torenvalkjes bij fotohut Vuren

43EBE17F-5B52-4ECF-9641-6B512EC1049F

Vorige week weer eens naar Vogelhut Vuren geweest. Een plek waar je vanuit een hut torenvalkjes mooi kunt vastleggen. We hadden gehoopt hele jonge torenvalkjes te zien maar waren helaas net een week te laat. We hadden prachtig weer en konden dus leuke actiefoto's maken van deze evenzo prachtige vogels die zich nagenoeg de gehele dag lieten zien.

by Rob Kivit

Torenvalkjes lieten zich
regelmatig voor de hut zien


Vorige week weer eens naar Vogelhut Vuren geweest. Een plek waar je vanuit een hut torenvalkjes mooi kunt vastleggen. We hadden gehoopt hele jonge torenvalkjes te zien maar waren helaas net een week te laat. 

Zoals gewoonlijk lag er in de hut al een duif en wat muizen klaar als prooi voor de torenvalkjes en eventueel buizerd. Eenmaal gesettled duurde het niet lang of de eerste torenvalkjes lieten zich al voor de hut zien om zich vervolgens vol overgave om de prooi te storten.

We hadden prachtig weer en konden dus leuke actiefoto's maken van deze evenzo prachtige vogels die zich nagenoeg de gehele dag lieten zien. In plaats van alleen foto's te hebben geschoten ook nog een paar filmpjes gemaakt en dat is voor een amateur als ik toch nog aardig gelukt. 

Na de laatste muis door de valkjes te zijn verorberd hebben we de spullen ingepakt en zijn tevreden huiswaarts gekeerd. Het was weer een leuke dag en komen volgend jaar zeker nog een keer terug en hopelijk zien we dan wel jonge torenvlakjes.

This image for Image Layouts addon
MEER FOTOHUTTEN
Klik hier voor het bekijken van alle door mij bezochte fotohutten. Naast een link naar de website van de verhuurder, heb ik geprobeerd iedere hut te voorzien van een globale hutbeschrijving en een overzicht van alle voor de hut waargenomen vogels en dieren.
Lees meer
This image for Image Layouts addon
OP PAD
FOTOLOCATIES
Klik hier voor het bekijken van alle idoor mij bezochte fotolocaties. Het gaat hierbij veelal om het struinen door bossen, over stranden, dijken etc. maar ook op locaties vanuit waarneming.nl. Van iedere locatie heb ik geprobeerd een blog te samen te stellen.
Lees meer
This image for Image Layouts addon
FOTOTRIPS
IMPRESSIES
Klik hier voor het bekijken van alle in de loop der tijd door mij gemaakte fototrips. Van alle nieuwe bestemmingen waar ik geinteresseerd in ben heb ik voorafgaand aan de reis geprobeerd een impressie samen te stellen van wat er in dat land allemaal te zien en te beleven is.
Lees meer
You must login to post a comment.
Log in with ( Sign Up ? )
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Location (Map)

Where The Flowers Are
Photo Of The Day By Max Foster

Related Posts