Rob Kivit Natuurfotografie - Birds & Wildlife Photography

Font size: +
2 minutes reading time (399 words)

Heel veel appelvinken voor hut 3 van Glenn Vermeersch (GV3)

3EF239F8-2344-4B4B-9599-BDC46364B655

Deze keer voor de tweede keer naar hut 3 van Glenn Vermeersch in Kalmthout geweest. De hut ligt aan de rand van een akkerbouw gebied en weer heel anders dan een echte boshut. In tegenstelling tot de 1ste keer was het licht was optimaal alleen waaide het helaas best erg hard. Best jammer anders waren het echt de ideale omstandigheden geweest maar het was niet anders.  

by Rob Kivit

Witte kwikstaart liet zich regelmatig op de setting zijn


Deze keer voor de tweede keer naar hut 3 van Glenn Vermeersch in Kalmthout geweest. De hut ligt aan de rand van een akkerbouw gebied en weer heel anders dan een echte boshut.

De eerste keer waren wij in november geweest en het was waterig koud en nat. Toch lieten  de buizerd,  gele kwikstaart en gaai zich nog zien. Deze keer was het licht optimaal alleen waaide het helaas erg hard. Best jammer anders waren het echt de ideale weersomstandigheden geweest maar het was niet anders. 

Over de gehele dag veel appelvinken op de setting aanwezig. Naast de reguliere vogels liet ook de witte kwikstaart zich regelmatig zien. 


Vanaf een uur of 12:00 was het afgelopen en hebben haast geen vogel meer voor de hut gezien. Maar waar het precies aan lag heb ik echt geen idee. Rond half 3 vonden we het welletjes en ook in verband met andere afspraak huiswaarts gekeerd. 

Toch nog zoals altijd een gezellige fotodag gehad. Jammer van die wind anders had het er heel anders uit gezien. Maar we komen zeker nog een keer terug want voor de rest is de ligging van hut prima met erg goede lichtomstandigheden. 


This image for Image Layouts addon
MEER FOTOHUTTEN
Klik hier voor het bekijken van alle door mij bezochte fotohutten. Naast een link naar de website van de verhuurder, heb ik geprobeerd iedere hut te voorzien van een globale hutbeschrijving en een overzicht van alle voor de hut waargenomen vogels en dieren.
Lees meer
This image for Image Layouts addon
OP PAD
FOTOLOCATIES
Klik hier voor het bekijken van alle idoor mij bezochte fotolocaties. Het gaat hierbij veelal om het struinen door bossen, over stranden, dijken etc. maar ook op locaties vanuit waarneming.nl. Van iedere locatie heb ik geprobeerd een blog te samen te stellen.
Lees meer
This image for Image Layouts addon
FOTOTRIPS
IMPRESSIES
Klik hier voor het bekijken van alle in de loop der tijd door mij gemaakte fototrips. Van alle nieuwe bestemmingen waar ik geinteresseerd in ben heb ik voorafgaand aan de reis geprobeerd een impressie samen te stellen van wat er in dat land allemaal te zien en te beleven is.
Lees meer
You must login to post a comment.
Log in with ( Sign Up ? )
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Location (Map)

Fotohut Glenn Vermeersch Hut 3 (GV3)
Photo Of The Day By Nadeem Sufi

Related Posts