nlenfrdees

Fotohutbezoeken

2 minutes reading time (412 words)

Veel appelvinken bij de hut van Glenn Vermeersch (GV7)

3E514859-1046-45CF-A057-E17938514901

Vandaag weer naar hut 7 van Glenn Vermeersch geweest. Het was weer een tijdje terug dat ik hier was geweest. De hut was verbouwd en zag er goed uit. Ik heb de tafel waarop je een tafelstatief of slider kwijt kan toch wel als heel prettig ervaren in plaats van zo'n logge driepoot. Destijds naast de reguliere standaard vogels niet zo veel bijzonders gezien dus hoopte deze keer op meer en helemaal met dat mooie weer erbij. Het was even zoeken naar de hut maar uiteindelijk via de aanwijzingen en de kaartjes toch nog gevonden. Het is vanaf de auto toch nog wel een stuk lopen naar de hut maar ook daar kom je wel weer overheen :)

by Rob Kivit

Zwarte Specht maar helaas niet voor de hut


Eenmaal gesetteld in de hut kwamen de eerste standaard vogels al weer voorbij. Niet veel later gevolgd door de appelvink en de goudvink. De appelvink liet zich de gehele dag goed zien. Hoogtepunt van de dag was toch wel weer de zwarte specht maar was helaas net te ver weg en achter de bomen om er foto's van te kunnen maken. Hopelijk komt hij de volgende keer wel een keertje voor de hut zitten. Verder liet ook de zanglijster zich diverse keren zien en ook kwam de eekhoorn nog even buurten. Ook lieten de zwartkop, winterkoning en uiteraard het roodborstje zich regelmatig zien. Samen met het mooie weer was het weer een leuke vogeldag en was het lekker vertoeven in de hut.

Onderstaand een aantal foto's: 

You must login to post a comment.
Log in with ( Sign Up ? )
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Location (Map)

Interpreting The Landscape
Sony Introduces 14mm F1.8 G Master

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://robkivit-natuurfotografie.nl/

Kalender

Wait a minute, while we are rendering the calendar

123tuinposter.nl: een tuinposter in elk mogelijk formaat

Copyright @ 2013-2021 robkivit-natuurfotografie.nl. All rights reserved.

We have 46 guests and no members online