nlenfrdees

Fotohutbezoeken

2 minutes reading time (435 words)

Steenuiltjes bij zonsondergang (GV6)

8211270F-C301-4BB7-BD6C-3C0CB66D255E

Deze keer weer eens steenuiltjes wezen fotograferen tijdens een avondsessie bij hut 6 van Glenn Vermeersch. Oorspronkelijk was de bedoeling dat wij naar hut 4 zouden gaan maar de kans op steenuiltjes was bij hut 6 momenteel groter dan bij hut 4. Het weer zou redelijk zijn met een licht zonnetje dus de verwachtingen waren weer eens hoog gespannen

by Rob Kivit

Steenuiltjes vlogen continue over de setting


 

Deze keer weer eens steenuiltjes wezen fotograferen tijdens een avondsessie bij hut 6 van Glenn Vermeersch. We hebben gefotografeerd vanaf een uur of 7 tot 9 's avonds. Het gouden uurtje had iets gouder gemogen maar we mochten niet klagen. Steenuiltjes kwamen vrijwel continue op de setting en was een goede oefening om eens mooie vliegbeelden proberen te maken maar dat viel niet echt mee. 

Helaas mankeerde een van de uiltjes wat aan zijn rechteroog waardoor deze helaas regelmatig met een samengeknepen oog op de foto kwam. Gelukkig heb ik van Glenn begrepen dat het waarschijnlijk goed komt met dat oogje. 


Wat zijn die uiltjes snel maar als je een beetje oplet dan heb je een beetje hun vlieggedrag door maar dan nog valt het niet mee. Van de 72GB aan foto's zijn er slechts een aantal over die enigszins door de beugel kunnen. Het was in ieder geval weer een leuke en leerzame avond en komen het zeker nog een keer proberen/oefenen.


You must login to post a comment.
Log in with ( Sign Up ? )
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Check out this Leica M3 black paint camera that wi...
5 Guides To Improve Your Wildlife Photography

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://robkivit-natuurfotografie.nl/

Kalender

Wait a minute, while we are rendering the calendar

123tuinposter.nl: een tuinposter in elk mogelijk formaat

Copyright @ 2013-2021 robkivit-natuurfotografie.nl. All rights reserved.

We have 28 guests and no members online