nlenfrdees

Fotohutbezoeken

2 minutes reading time (405 words)

Middelste bonte specht en meer bij Fotohut Lichtenberg

816DF373-7944-4D31-B063-45FAEED953F3

Deze keer naar fotohut Lichtenberg van Arjan Troost geweest. De laatste dagen mooie waarnemingen van deze hut voorbij zien komen zoals de kleine bonte specht, sperwer, middelste bonte specht en meer. Zoals altijd vol goede moed naar Rijssen afgereisd in de hoop leuke soorten te zien maar zoals vaak loopt het net even anders 😂

by Rob Kivit

Corona coup; ook de eekhoorn heeft er mee te maken...


Het was koud maar gelukkig, in tegenstelling tot de laatste keer dat we een Fotohut bezochten, was er nu wel een kacheltje aanwezig in de hut 👍 Na de camera's te hebben geïnstalleerd en wat voer te hebben neergelegd kon het lange wachten weer beginnen. 

Over de gehele dag genomen uiteraard de bekende soorten zoals mezen, vinken, pimpelmees, roodborstje, boomklever, merel, grote bonte specht en matkop gezien. Daarnaast liet ook de middelste bonte specht zich regelmatig zien.

Eentje die ik al een tijdje niet meer gezien had. Ook liet de eekhoorn, Winterkoninkje, appelvink en Vlaamse gaai zich even zien en was de boomkruiper nagenoeg de gehele dag aanwezig. 

Helaas geen kleine bonte specht maar we hebben ons sowieso weer kostelijk vermaakt. Over 2 weken naar de tuinhut en hopelijk zien we daar weer de ijsvogeltjes.  


You must login to post a comment.
Log in with ( Sign Up ? )
People in conversation:
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Rob Kivit Natuurfotografie · 11 months ago
    Was weer gezellig bij de mooie hut van Arjan Troost. Helaas niet de kleine bonte specht gezien maar dat bewaren we voor de volgende keer!
The Canon Cinema EOS C300 Mark II is the top choic...
Photo Of The Day By Jody Partin

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://robkivit-natuurfotografie.nl/

Kalender

Wait a minute, while we are rendering the calendar

123tuinposter.nl: een tuinposter in elk mogelijk formaat

Copyright @ 2013-2021 robkivit-natuurfotografie.nl. All rights reserved.

We have 51 guests and no members online