nlenfrdees

Fotohutbezoeken

2 minutes reading time (353 words)

Kuifmeesjes bij HBN3

8ADC79B1-629C-441C-9D16-14AD468191EB

Deze keer naar HBN3 van Han Bouwmeester geweest in de hoop wat bijzondere soorten te zien. Het was vroeg opstaan en het was erg koud. Omdat er geen kachel aanwezig was en er door lensopeningen moest worden gefotografeerd kon het wel eens erg koud zijn. En dat was inderdaad geen woord teveel over gezegd. Hopelijk hadden de vogels hier niet zo’n last van anders kon het wel eens een rustige dag worden.

by Rob Kivit

Kuifmeesjes en matkopjes bij HBN3


Deze keer naar HBN3 van Han Bouwmeester geweest in de hoop wat bijzondere soorten te zien. Het was vroeg opstaan en het was erg koud. Omdat er geen kachel aanwezig was en er door lensopeningen moest worden gefotografeerd kon het wel eens erg koud zijn. En dat was inderdaad geen woord teveel over gezegd. Helemaal ingepakt met iso-kleding, dubbele truien, broeken en deken kon het wachten beginnen. 

Naast de gangbare soorten, over de gehele dag genomen heel veel de kuifmees en matkopmees gezien. Andere soorten zoals de kruisberk waarop wij hadden gehoopt lieten zich helaas niet zien. 

Zoals gezegd wordt er hier gefotografeerd door lensopeningen maar het lijkt wel of de veel vogels dan zich veel schuwer gedragen dan hutten waarbij spiegelglas wordt gebruikt maar daarover zullen ongetwijfeld de meningen verdeeld zijn maar als je het aan mij zou vragen geef ik toch liever de voorkeur aan spiegelglas. Ook de kachel was beste wel een gemis maar het is niet anders omdat de hut in een brandgevaarlijk gebied staat. Voor de rest zoals gewoonlijk weer een leuke fotodag gehad want vermaken doen wij ons sowieso wel.


You must login to post a comment.
Log in with ( Sign Up ? )
People in conversation:
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Nikon released new Nikon Z6 II and Z7 II setting g...
The first Nikon Z7 II camera reviews are out

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://robkivit-natuurfotografie.nl/

Kalender

Wait a minute, while we are rendering the calendar

123tuinposter.nl: een tuinposter in elk mogelijk formaat

Copyright @ 2013-2021 robkivit-natuurfotografie.nl. All rights reserved.

We have 95 guests and no members online