nlenfrdees

Fotohutbezoeken

1 minute reading time (200 words)

Het 4de deel "De Mooiste Fotolocaties West-Nederland" is uit!

a6c3ee247f031617735666-mooiste_fotolocaties_west-cove-1080px

180 natuurgebieden en 800 locaties in Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht Dit boek is de ultieme locatiegids voor natuur- en landschapsfotografen. Alles wat je wilt weten of fotogenieke natuurgebieden in de provincies Noord- en Zuid-Holland en Utrecht vind je in dit boek. Uitgangspunt en kern van het boek zijn de honderden exacte GPS-locaties. Bij elke locatie staat beschreven wat je wanneer kunt fotograferen inclusief alle relevante informatie zodat je daar de best mogelijke foto kunt maken. Het boek is primair gemaakt voor iedereen die graag buiten fotografeert.


De Mooiste Fotolocaties Van Nederland 

Dit boek is de ultieme locatiegids voor natuur- en landschapsfotografen. Alles wat je wilt weten over fotogenieke natuurgebieden in Nederland vind je in deze boeken. Dit boek bevat het kostbaarste voor natuur- en landschapsfotografen: exacte gps-locaties. De beste plekken voor landschapsfotografie, toplocaties voor de mooiste insecten en de beste hotspots voor dieren- en vogelfotografie. Niet langer zelf alles uitzoeken voor het beste moment en de mooiste locaties. Al het voorwerk is voor je gedaan door lokale fotografen die deze gebieden op hun duimpje kennen.

Klik op onderstaande link voor meer info:
Welcoming our new sponsor: Paul’s Photo
De Mooiste Fotolocaties Van Nederland

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://robkivit-natuurfotografie.nl/

Kalender

Wait a minute, while we are rendering the calendar

123tuinposter.nl: een tuinposter in elk mogelijk formaat

Copyright @ 2013-2021 robkivit-natuurfotografie.nl. All rights reserved.

We have 63 guests and no members online