Rob Kivit Natuurfotografie - Birds & Wildlife Photography

Font size: +
1 minute reading time (55 words)

Fotohut Little Bustard (Photo-Logistics)

IMG_1870

De Little Bustard hide ligt in Bonansa nabij Tremp tevens meeting point waar je wordt opgewacht door de gids en je vervolgens met de auto naar de hut brengt. Deze eenpersoons hut biedt de meeste kansen voor het fotograferen van de kleine trap en staat  op een uitgestrekt akkerbouwgebied.

Bron: Little Bustard Hide | Photo-Logistics

by Rob Kivit

Waarnemingen

Onderstaand een overzicht van door mij waargenomen vogels en dieren bij de hut. Deze foto's komen uit het fotoalbum en hoeven niet perse op de locatie zelf te zijn genomen. Foto's geven een indicatie wat er bij de hut allemaal is waargenomen.

6 May 2024

Kleine trap

6 May 2024

Blogs Fotohutbezoeken

Onderstaand een samenvatting van alle hutbezoeken aan de Lammergeier Hide. Een hut bovenop een berg met mooi vergezichten naar de achterliggende valleien. Vooral met de mooie bergachtige achtergrond levert dit mooie plaatjes op.

Fototrip Spanje mei-2024

In Montgai in een hut gezeten voor het fotograferen van de kleine trap oftewel de little bustard, een vogel die al een tijdje op mijn wensenlijstje stond en eindelijk was het dan zover. Het leuke van deze grappige vogel is dat hij reageert op zonlicht en daardoor rare sprongetje gaat maken. Om deze vogel te kunnen fotograferen moesten we heeeeel vroeg uit de veren om half zes ‘s ochtend voor zonsopgang in de hut te zitten. Zo gezegd zo gedaan en het wachten kon beginnen.

Image
This image for Image Layouts addon
MEER FOTOHUTTEN
Klik hier voor het bekijken van alle door mij bezochte fotohutten. Naast een link naar de website van de verhuurder, heb ik geprobeerd iedere hut te voorzien van een globale hutbeschrijving en een overzicht van alle voor de hut waargenomen vogels en dieren.
Lees meer
This image for Image Layouts addon
OP PAD
FOTOLOCATIES
Klik hier voor het bekijken van alle idoor mij bezochte fotolocaties. Het gaat hierbij veelal om het struinen door bossen, over stranden, dijken etc. maar ook op locaties vanuit waarneming.nl. Van iedere locatie heb ik geprobeerd een blog te samen te stellen.
Lees meer
This image for Image Layouts addon
FOTOTRIPS
IMPRESSIES
Klik hier voor het bekijken van alle in de loop der tijd door mij gemaakte fototrips. Van alle nieuwe bestemmingen waar ik geinteresseerd in ben heb ik voorafgaand aan de reis geprobeerd een impressie samen te stellen van wat er in dat land allemaal te zien en te beleven is.
Lees meer

Customer Review

No reviews yet
 • 5 star
  0
 • 4 star
  0
 • 3 star
  0
 • 2 star
  0
 • 1 star
  0

Location (Map)

Photos: Deadly Flooding in Southern Brazil (25 pho...
A Traditional Easter Rocket War in Greece (17 phot...

Related Posts