Rob Kivit Natuurfotografie - Birds & Wildlife Photography

Font size: +
7 minutes reading time (1478 words)

Fotohut Glenn Vermeersch Hut 2 (GV2)

IMG_0010

Hut 2 is een meer klassieke hut voor maximaal 2 fotografen en specifiek bedoeld voor fotografie van allerlei bosvogels, Eekhoorn, Rosse Woelmuis, Haas en af en toe ook Ree. Ook hier werden in de loop van de tijd al erg veel soorten gefotografeerd. De hut is gelegen in een oude, verwilderde appelboomgaard. Overal zijn jonge loofbomen en struiken spontaan gegroeid en die bieden heel wat nestgelegenheid aan een veelheid aan soorten.

Bron: Fotohut GV2 | Glenn Vermeersch

by Rob Kivit

Waarnemingen

Onderstaand een overzicht van door mij waargenomen vogels en dieren bij de hut. Deze foto's komen uit het fotoalbum en hoeven niet perse op de locatie zelf te zijn genomen. Foto's geven een indicatie wat er bij de hut allemaal is waargenomen.

Blogs Fotohutbezoeken

Onderstaand een samenvatting van alle hutbezoeken aan fotohut 2 van Glenn Vermeersch (GV2). Een basic hut met uitzicht op een oude boomgaard met kans op middelste bonte specht, eekhoorn, staartmees, vlaamse gaai en meer.

Vogelen in Kalmthout België (GV2)

Deze keer in Kalmthout in België met fotomaatje een dagje in een vogelkijkhut gezeten. Ik heb gehoord dat de groene specht hier regelmatig gezien werd maar vandaag liet deze vogel zich. helaas zich niet zien. We hebben veel bekende vogels gezien maar helaas niet de soorten vogels waar wij op gehoopt hadden. Echt jammer, maar het is en blijft de natuur, volgende keer hopelijk beter. Desondanks toch nog genoeg leuke foto's kunnen nemen dus was het bezoek zeker waard.
Image
Image

Spechten spektakel in Kalmthout (GV2)

Het was alweer een tijdje terug dat wij naar deze hut 2 van Glenn Vermeersch zijn geweest. Destijds niet veel bijzondere soorten gezien dus hopelijk was dat nu anders dus vol goede hoop naar Kalmthout gereden. Het was koud, erg koud maar kon de pret niet drukken. Eenmaal gesetteld in de hut lieten de bekende mezen zich al snel zien en ook de eekhoorn liet zich zien.
This image for Image Layouts addon
MEER FOTOHUTTEN
Klik hier voor het bekijken van alle door mij bezochte fotohutten. Naast een link naar de website van de verhuurder, heb ik geprobeerd iedere hut te voorzien van een globale hutbeschrijving en een overzicht van alle voor de hut waargenomen vogels en dieren.
Lees meer
This image for Image Layouts addon
OP PAD
FOTOLOCATIES
Klik hier voor het bekijken van alle idoor mij bezochte fotolocaties. Het gaat hierbij veelal om het struinen door bossen, over stranden, dijken etc. maar ook op locaties vanuit waarneming.nl. Van iedere locatie heb ik geprobeerd een blog te samen te stellen.
Lees meer
This image for Image Layouts addon
FOTOTRIPS
IMPRESSIES
Klik hier voor het bekijken van alle in de loop der tijd door mij gemaakte fototrips. Van alle nieuwe bestemmingen waar ik geinteresseerd in ben heb ik voorafgaand aan de reis geprobeerd een impressie samen te stellen van wat er in dat land allemaal te zien en te beleven is.
Lees meer

1 Review

4.0 out of 5 stars
 • 0
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
 • Hut
  80%
 • Setting
  80%
 • Soorten
  80%
 • Bereikbaarheid
  80%
 • Prijs/kwaliteit
  90%
 • Bijzondere soorten
  70%

Location (Map)

Vogelen in Kalmthout België (GV2)
Impressie wildlife India en fototrip

Related Posts