Rob Kivit Natuurfotografie - Birds & Wildlife Photography

Font size: +
1 minute reading time (96 words)

Fotohut Genet Hide (Photo-Logistics)

IMG_1033

De Genet hide ligt in de buurt van het plaatje Montseny tevens meeting point waar je wordt opgewacht door de gids en je vervolgens met de auto naar de hut brengt. Naast de Genetkat is er ook kans op het zien van de Stone marter. Het bergpad van de weg naar de hut gaat door bebost gebied en betreft ongeveer 50 meter. De setting voor de hut is matig verlicht en de dieren zijn te fotograferen vanaf 2-10 meter. 

Bron: Genet Hide | Photo-Logistics

by Rob kivit

Waarnemingen

Onderstaand een overzicht van door mij waargenomen vogels en dieren bij de hut. Deze foto's komen uit het fotoalbum en hoeven niet perse op de locatie zelf te zijn genomen. Foto's geven een indicatie wat er bij de hut allemaal is waargenomen.

17 June 2023

Genetkat en Steenmarter

17 June 2023

Blogs Fotohutbezoeken

Onderstaand een samenvatting van alle hutbezoeken aan de Genet Hide. Een hut midden op een bergpad met een mooi uitzicht op de Genetkatten en Steenmarter. Vooral met de mooie setting levert dit mooie plaatjes op.

Fototrip Spanje jun-2023

Vanuit de mooie accommodatie in het bergachtige Montseny was het een half uurtje rijden naar het eerste meetingpoint voor de Genet hide. Vanaf hier werden we door de gids weggebracht naar de hut. De setting is standaard matig verlicht waarbij het ook mogelijk is om de verlichting vanuit de hut handmatig te bedienen. Eenmaal in de hut duurde het niet lang voordat de eerste Genetkat zich liet zien. Mooie slanke kat met een lange staart met een geel tot grijs gekleurde vacht met donkerbruine tot zwarte stippen op het lijf.
Image
This image for Image Layouts addon
MEER FOTOHUTTEN
Klik hier voor het bekijken van alle door mij bezochte fotohutten. Naast een link naar de website van de verhuurder, heb ik geprobeerd iedere hut te voorzien van een globale hutbeschrijving en een overzicht van alle voor de hut waargenomen vogels en dieren.
Lees meer
This image for Image Layouts addon
OP PAD
FOTOLOCATIES
Klik hier voor het bekijken van alle idoor mij bezochte fotolocaties. Het gaat hierbij veelal om het struinen door bossen, over stranden, dijken etc. maar ook op locaties vanuit waarneming.nl. Van iedere locatie heb ik geprobeerd een blog te samen te stellen.
Lees meer
This image for Image Layouts addon
FOTOTRIPS
IMPRESSIES
Klik hier voor het bekijken van alle in de loop der tijd door mij gemaakte fototrips. Van alle nieuwe bestemmingen waar ik geinteresseerd in ben heb ik voorafgaand aan de reis geprobeerd een impressie samen te stellen van wat er in dat land allemaal te zien en te beleven is.
Lees meer

1 customer review

4.0 out of 5 stars
 • 5 star
  0
 • 4 star
  1
 • 3 star
  0
 • 2 star
  0
 • 1 star
  0
 • Hut
  80%
 • Setting
  90%
 • Soorten
  90%
 • Bereikbaarheid
  80%
 • Prijs/kwaliteit
  70%
 • Bijzondere soorten
  90%

Location (Map)

Common Kingfisher (IJsvogel)
Genetkat (Genet)