nlenfrdees

Mijn naam is Rob Kivit. In het dagelijkse leven een ICT-er en in mijn vrije tijd een hobbyfotograaf. Als het even kan trek ik erop uit de natuur in en fotografeer met veel plezier dieren, vogels en landschappen. Daarnaast fotografeer ik ook regelmatig vanuit fotoschuilhutten.

Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk informatie op deze site te plaatsen zoals fotolocaties, fotoreizen, nieuws maar ook allerlei nuttige links naar websites over fotografie. Daarnaast heb ik ook mijn eigen portfolio, fotoalbum en een fotoblog op de site geplaatst. Ik hoop in de komende periode verder te groeien en nieuwe foto's te kunnen publiceren. Ik zal deze site dan ook regelmatig updaten met mijn laatste foto's. En last-but-not-least, mocht je vragen of opmerkingen hebben dan zou ik het leuk vinden om een reactie van je te mogen ontvangen dus stuur eens een berichtje of like mij op deze site

Ik wens je veel kijkplezier en keer nog eens terug naar deze site om de laatste updates te bekijken!

 

Heb je een vraag of wil je contact opnemen, stuur dan een bericht middels onderstaand formulier of stuur een mail naar onderstaand  e-mailadres:

info@robkivit-natuurfotografie.nl.

Ik zal zsm contact met je opnemen. 

Joomla forms builder by JoomlaShine

Copyright @ 2013-2021 robkivit-natuurfotografie.nl. All rights reserved.

We have 24 guests and no members online